Fel 0x80070141 när du kopierar foton eller videor från iPhone XR

Jag har nyligen börjat få 0x80070141-fel när jag försöker kopiera foton och videor från min iPhone XR till mitt Windows 10-skrivbord. Det kommer att fungera under en kort period men sedan börjar jag få

Vad är Panther-katalogen?

vad är Panther-katalogen i Windows? behöver jag den här katalogen eller kan jag radera den? jag kör Windows 7.

Vilka är dessa VC_Red-filer på min dator?

Inte bara har jag en lista med okända VC_Red-filer, utan också andra mappar som jag inte vet om och röra min dator. Här är en skärmvisning av VC_Red-listan: Jag har läst att dessa är säkra för

Hur öppnar jag den .emz filer?

Ursprunglig titel: emz-filer Jag har fått en .emz-fil. Hur öppnar jag den?

Driver Store-File Repository med stort diskutrymme. Hur kan jag minska det?

Jag använder en skrivare, en mus, en extra skärm och en kamera och min iphone bara på min bärbara dator och det finns 17 GB utrymme som används för förare? Jag ser att det har varit andra frågor om detta här. Men nej

Fel 0x80071771

Jag försöker komma åt en fil efter uppgradering till Win 10 men får fel 0x80071771: Den angivna filen kunde inte krypteras. Jag har dubbelkontrollerat och jag är ägare till den här filen och har full

Fel vid stor filöverföring 0X8007003B

Jag är en fotograf. Jag har använt ett Dell XPS-skrivbord som kör Windows 8.1 i några år tillsammans med 4 TB nätverksansluten extern hårddisk. Jag överför ofta stora fotofiler på skrivbordet när

Det går inte att ta bort en mapp-fel 0x80070091: katalogen är inte tom

Original TitleError 0x80070091 Hej alla, jag hoppas att du kan hjälpa mig. Jag försöker ta bort en mapp från min sekundära hårddisk efter installation av ett videospel men jag får följande fel

Ska jag ta bort ESD-mappen i Windows 10?

Vad är ESD-mapp i Windows 10? Vad händer om jag tar bort den 2,5 GB minnesinnehållande mappen? Kommer det att påverka mina Windows?

Är en fil från Husdawg, LLC, som sattes i karantän av min dators Windows Defender, säker att släppas från karantän?

Mitt Windows Defender-program karantäniserade en fil som publicerades och signerades digitalt av Husdawg, LLC. Jag vet ingenting om Husdawg, LLC, och jag behöver veta om det är säkert att släppa den här filen

ucrtbase.dll får mitt bokföringsprogram att krascha

Hej alla För lite grundläggande bakgrund använder jag Sage 50 Accounting med Sage Drive på en ny (köpt i december 2016) Lenovo stationär dator som kör Windows 10 Home. Den senaste torsdagen, programmet

SS3svc32.exe dyker upp vid start?

Hej alla! Så de senaste dagarna när jag startar min bärbara dator dyker filen SS3svc32.exe upp och försöker göra ändringar. Det dyker upp två gånger (jag klickar nej båda gånger) och stannar sedan bort till nästa

Är det säkert att ta bort Windows 10-uppgraderingsmappen?

Jag har just uppgraderat till Windows 10 års jubileumsuppdatering. Jag har nu en mapp på min C-enhet som heter Windows10Upgrade. Är det säkert att ta bort den här mappen? Tack Originaltitel: Windows10Upgrade-mapp

Hur kan jag öppna en OXPS-fil i Windows 10?

Jag har tidigare skrivit ut ett antal sidor med Microsoft XPS Document Writer så att jag kan spara dem i mappar utan att fysiskt skriva ut. Jag kunde tidigare se dem, men nu kan jag inte hitta en

Fel 0x8007016A: Cloud File-leverantören körs inte

Efter några problem återställde jag OneDrive och flyttade mappen till en annan plats (på en annan partition). Jag pekade OneDrive-inställningen till den här nya tomma mappen som heter OneDrive. Alla mina filer (385 GB) är

Vad är MiracastView.exe?

Jag trasslade med min Start-menymapp för att få fler genvägar där när jag hittade ett program som heter 'MiracastView.exe'. Jag kollade Egenskaper-menyn och jag kan se att det är en standardapplikation, som

'Den begärda åtgärden kräver höjd'

Innan jag installerade Win 7 sparade jag en massa filer och mappar på en extern hårddisk. Ikväll när jag försökte titta på några textfiler som jag skapade i Open Office fick jag felmeddelandet att 'the

bootsqm.dat

Hej. Jag använde nyligen Aulogics Disk Defrag och nu när jag slår på min dator kontrollerar den registret. Varje gång jag tittar på min hårddisk ser jag filen bootsqm.dat. Vad är det? Behöver jag det? Kan jag

Är den här 188 GB-skyddade mappen 'found.000' säker att ta bort?

Efter att ha inaktiverat 'Dölj Windows-skyddade mappar' i File Explorer-alternativen, liksom att jag valde att visa dolda mappar, hittade jag en mapp på min C: Drive märkt found.000. Som jag sa var det

Felkod 0x80070780

Jag förbereder mig för att skicka tillbaka min dator till tillverkaren för reparationer. Som sådan försöker jag kopiera min lokala C-disk / Användarmapp till en extern enhet. Många filer kopieras så börjar jag få