MSVCP120.dll-fil saknas

När jag startar eller försöker installera ett nytt program får jag ett meddelande om att installationen inte kan slutföras eller att systemet saknar MSVCP120.dll-filen och att den måste installeras om. Jag har hittat två

VCRuntime140.dll

hur kan jag installera om VCRuntime140.dll på Windows 10 *** Inlägg flyttat av moderatorn till lämplig forumkategori. ***

Hur man validerar Windows 7

Hur validerar jag Windows 7? Efter att den aktiverats, ska jag validera den manuellt med länken https://www.microsoft.com/genuine/validate/ eller kommer det att finnas en valideringsprompt? Tack för

VProtect-ansökan (officiell)

I min lista över startprogram hittade jag 'VProtect-applikation (officiell)', men programmet är utan namngiven utgivare! Ska jag behålla programmet eller inaktivera det?

MSVCR120.dll saknas

För den senaste uppdateringen av Windows 10 kan jag inte ladda ner MSVCR120.dll från Microsoft Store trots att jag saknar den från min bärbara dator. Till exempel när jag försökte ladda ner OBS Studio

Vad är det som skiljer mellan Windows 10 Redstone & Threshold?

Vad är det som skiljer mellan Windows 10 Redstone & Threshold? Och vilken är den som passar bäst för hemanvändare?

Var är Story Remix?

Jag har installerat Windows 10 Fall Creators Update. Jag är inte på insiders eller något, jag har precis fått det när det släpptes. Foton-appen har definitivt förändrats, men det finns inget spår av Story Remix någonstans.

MFC140u.dll saknas från min dator

Hur kan jag åtgärda detta problem Programmet kan inte starta eftersom mfc140u.dll saknas från datorn. Jag försökte redan installera om men inte säker på vad som händer meddelandet fortfarande visas. Snälla hjälp.

Det går inte att logga in på Windows Vista- Felmeddelande om att Windows inte är äkta

Ursprunglig titel: Hur kan jag logga in på min Windows-startsida igen när det sägs att mina fönster inte är fina? Jag kan inte logga in på min Windows-sida eftersom en felvarning säger att mina windows inte är det

DirectX 11.2

Jag har en ASUS NOTEBOOK PC MODELL # X551MAV-HCL1201E INTEL WINDOWS 8.1 MED BING (64-BIT) An Jag försöker uppdatera min DirectX 11 till 11.2 och jag kan inte hitta länken någonstans för uppdateringen till min DirectX

Windows Update-fel 0x80240034

Jag kan inte utföra uppdateringen av Windows 10 Insider Preview 16215.1000 (rs_prerelease). Nedladdningsprocessen är fast vid 1% och efter en gång misslyckas den med att ge en felkod 0x80240034. Det finns ingen

WINDOWS 7-RÅDGIVARE

Jag har försökt att köra det här programmet i över en månad men varje gång jag får ett felmeddelande som följer. WINDOWS 7-RÅDGIVARE KAN INTE TILL MICROSOFT-SERVEREN FÖR KOMPATIBILITET

'AccelerometerSt.exe systemfel - kan inte hitta VCRUNTIME.dll-fil' efter Windows 10-uppdatering

Jag har en HP Pavilion A10, 3 år gammal, ursprungligen Windows 8.1 - men uppgraderades med 'gratis' Windows 10. Igår fick jag en begäran om att göra en ny uppdatering till Microsoft Edge. Hade två alternativ göra det rätt

Hur installerar jag om MSVCR100.dll

hur installerar jag om MSVCR100.dll

Felkod: 0x8007025D visas när du försöker rengöra installationsfönster 10

Min Dell Inspiron 15-3521 var Windows 8 när jag köpte. Sedan dess uppgraderade jag mina Windows till 8.1 och sedan till 10. Efter att jag lyckats uppgradera den till Windows 10 ville jag göra en ren installation. Förbi

SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION (ks.sys)

Hej, jag är på en stationär dator, Alienware Aurora R4, och jag försöker uppgradera till den senaste insiderbyggnaden 10547. Det blir installation av drivrutiner, cirka 32% är färdiga, då får jag en BSOD:

Windows 10-verktyg för skapande av media: 0x80042405 - 0xA001A

Hälsningar, nyligen har jag sett många människor fråga om detta fel angående Media Creation Tool. Själv fick jag det här felet när jag försöker skapa en startbar USB-enhet (aka Create an Installable

Fel vid uppgradering till Windows 10: 0xC1900101 - 0x30018

När jag försöker uppgradera till Windows 10 misslyckas installationen och rullar tillbaka till mitt tidigare operativsystem med felet: Vi kunde inte installera Windows 10. Vi har ställt tillbaka din dator som den var

Kan inte installera ett program eftersom Win32K.sys saknas på min dator.

Jag laddade ner Nvidia GeForce ShadowPlay på min bärbara dator men kan inte installera det eftersom det ger mig det här felet.

Jag BEHÖVER DENNA Windows 7 Home Premium (x16-96072) 64x

Jag behöver Windows 7 Home Premium (x16-96072) 64x, det här är bara det som min serienyckel accepterar !! Min dator vägrar detta Windows 7 Home Premium (x17-58997) (64x) NÅGON KAN HJÄLPA MIG VÄNLIGEN?