WhatsApp Desktop White Screen Problem

Jag har nyligen uppdaterat min WhatsApp Desktop-applikation. På första dagen fungerade det bra Inget problem! Men nästa dag när jag använder den någon gång blir skärmen automatiskt vit! När jag stänger det, det

Microsoft Expression Web 4 - Ladda ner

Hej, Microsoft Expression Web 4 var tillgängligt som gratis hos Microsoft för nedladdning, men nu kan jag inte hitta var jag ska ladda ner. uppskattar om någon vänligen dela någon länk för att ladda ner den. Tack

Programmet kan inte starta eftersom MSVCR110.dll saknas på din dator. Försök att installera om programmet för att åtgärda problemet.

Jag installerade programmet Windroy på min bärbara dator. Men efter installationen öppnade jag Windroy. Men detta var omöjligt. Programmet ger följande fel 'Programmet kan inte starta eftersom MSVCR110.dll är

Xbox Identity-leverantör

Vad exakt är Xbox Identity Provider-appen för på Windows 10? Jag har försökt öppna den för att ta reda på den men den sitter bara där på laddningsskärmen, spelar ingen roll hur länge jag väntar på att den inte kommer förbi

avinstallera Idle Buddy

försöker avinstallera Idle Buddy

COMCTL32.OCX-fil saknas / ogiltig för Windows 10

Försöker använda ett gammalt golfhandikappprogram på nyare dator med Windows 10, men körs inte på grund av saknad / ogiltig fil. Några idéer?

smartwebapp.exe -systemfel

saknas swhk.dll någon berätta för mig hur man får tillbaka det

Är Softwaremax en legitim, MS-godkänd webbplats?

Hej, Den faktiska sajten är: Softwaresmax.com och de verkar vara legitima, har fantastiska Google-recensioner etc., Bortsett från att deras priser verkligen är riktigt billiga för att säga, Win 10 Pro eller Office 2016 Pro eller

Kommer Roblox att ge mig ett virus eller skada min dator vid nedladdning?

Roblox är ett av mina favoritspel trots att det är gratis och jag blir trött på att spela samma begränsade spel med begränsad kontroll på mobilen. Jag frågade mina föräldrar om vi kan få det på familjen

Saknade filer Openal32.Dll

Under de senaste dagarna har jag försökt starta ett program som heter rpcs3 för ett spel som jag nyligen köpte, men när jag klickade på appen står det 'Programmet kan inte starta eftersom OpenAL32.dll

Kan inte avinstallera Discord-appen

Jag försöker avinstallera 'Discord'-appen från min bärbara dator, för närvarande utrustad med Windows 10, och oavsett vad jag försöker verkar den fortfarande vara där. Något så enkelt som att avinstallera en app borde inte

Media Player - 'hitta albuminformation' fungerar inte

Hej Den senaste månaden har Media Player upphört att kunna hitta albuminformation för ljud-CD-skivor. Det fungerade tidigare, men nu fungerar det inte. När jag begär att den hittar albuminformation, Internet Explorer

ETT KÖRT SÖGER PLS FIX DET!

så jag laddade bara ner Minecraft och det hämtades automatiskt till min dokumentmapp. och min ena enhet är inställd på att automatiskt säkerhetskopiera mappar i min dokumentmapp. men jag vill inte att det ska komma tillbaka

Virus från Youtube-webbplatsen

* Ursprunglig titel: Virus Så det finns den här saken, där om du lägger ordet 'Magi' mellan 'du' och 'röret' i länken till en video från YouTube.com omdirigerar den dig och du kan ladda ner videon.

Program misslyckas med att starta med Kernelbase.dll-fel

Jag har problem med att ansökningar inte startar. Säljaren säger att det beror på ett problem med kernelbase.dll. Jag har kört DISM för att reparera. Det står att operationen slutfördes framgångsrikt

Hur konfigurerar jag kortkommandon för att öppna miniräknare i Windows 10?

Har precis köpt en ny dator med Windows 10 och det nya tangentbordet har ingen knapp på den för att öppna miniräknaren. Jag upptäcker att jag verkligen verkligen saknar att ha den här knappen. Jag har en Fn-knapp

ffmpeg.dll saknas

Hej. Jag ber om ursäkt direkt från lagret för min dåliga datorförståelse. Här är mitt problem: Jag kör Windows 10 och får följande fel när jag startar: 'Kodkörningen kan inte

D3D11.dll

hej jag behöver lite hjälp jag har en programvara för liggande och när jag installerade den på Windows Vista Business visar det mig ett felmeddelande säg till mig '' Det här programmet kunde inte startas eftersom d3d11.dll

Måla - transparensfunktion

Dela upp från den här tråden. Finns öppenhet i Windows 8.1?

Clickfree och Windows 10

Jag har precis köpt en ny bärbar dator sedan min gamla slutade fungera. Efter att min bärbara dator hade ställts in skulle jag återställa mina data med min Clickfree Backup. Men när jag satte in USB-enheten från